EXAMINATION	TIMETABLE SEMESTER	R 1, 202	5			
Subject	Date	Yr	Exam	Room	Time	Duration
CCEE	Monday 19th May	<mark>4</mark>	Written	Kelly/Palmer	10.00am - 12.00pm	120min
Subject	Date	Yr	Exam	Room	Time	Duration
CCEE	Tuesday 20th May	4	Practical	Chiro Centre	8am - 1pm	5 hours
Subject	Date	Yr	Exam	Room	Time	Duration
CCEE	Wednesday 21st May	<mark>4</mark>	Practical	Chiro Centre	8am - 1pm	5 hours
Subject	Date	Yr	Exam	Room	Time	Duration
2CHIROINTG1	Thursday 22nd May	<mark>4</mark>	Oral	Chiro Centre	8am - 1pm	5 hours
Subject	Date	Yr	Exam	Room	Time	Duration
1NEURO2	Monday 26th May	3	Practical	Chiro Centre	8.00am -12.00pm	4 hours
2CHIROPRAC3	Monday 26th May	5	Written	Kelly/Palmer	8.30am - 10.00am	90min
1PATHPHYS1	Monday 26th May	2	Written	Kelly/Palmer	10.30am - 12.30pm	120min
1HUMBIO1	Monday 26th May	1	Written	Kelly/Palmer	1.30pm - 3.00pm	90min
Subject	Date	Yr	Exam	Room	Time	Duration
1TECH3	Tuesday 27th May	3	Practical	AKO	8.30am - 12.30pm	4 hours
2IMG4	Tuesday 27th May	5	Written	Kelly/Palmer	10.00am - 11.00am	60 mins
1PHIL1	Tuesday 27th May	2	Written	Kelly/Palmer	12.00pm - 1.30pm	90min
Subject	Date	Yr	Exam	Room	Time	Duration
1TECH1	Wednesday 28th May	2	Practical	AKO	9.30am - 4.00pm	All day
2TECH7	Wednesday 28th May	5	Written	Kelly/Palmer	9.00am - 10.30am	90 mins
1RADPHYS	Wednesday 28th May	3	Written	Kelly/Palmer	11.30am - 12.30pm	60min
1LIFESCI1	Wednesday 28th May	1	Written	Kelly/Palmer	1.30pm - 3.00pm	90min
Subject	Date	Yr	Exam	Room	Time	Duration
1TECH3	Thursday 29th May	3	Practical	AKO	8.30am - 12.30pm	4 hours
1CHIROSCI1	Thursday 29th May	2	Written	Kelly/Palmer	10.00am - 11.30am	90min
Subject	Date	Yr	Exam	Room	Time	Duration
2CHIROINTG3	Friday 30th May	5	Oral	Chiro Centre	8am - 1pm	5 hours
1PSYCH1	Friday 30th May	3	Written	Kelly/Palmer	8.30am - 10.00am	90min
1CHIROFND1	Friday 30th May	1	Written	Kelly/Palmer	10.45am - 12.00pm	75min
1AXANAT	Friday 30th May	2	Written	Kelly/Palmer	1.00pm - 2.30pm	90min
Subject	Date	Yr	Exam	Room	Time	Duration
1PHIL3	Tuesday 3rd June	3	Written	Kelly/Palmer	9.00am - 10.00am	60 mins
2IMG2	Tuesday 3rd June	4	Written	Kelly/Palmer	10.30am -11.30am	60 mins
Subject	Date	Yr	Exam	Room	Time	Duration
1INTCP1	Wednesday 4th June	3	Practical	Chiro Centre	8.00am - 12.00pm	5 hours
1KNOWMAN	Wednesday 4th June	1	Written	Kelly/Palmer	9.45am - 11.00am	75min
Subject	Date	Yr	Exam	Room	Time	Duration
2PROFPRAC3	Thursday 5th June	5	Written	Kelly/Palmer	9.30am - 11.00am	90 mins
1PATHPHYS3	Thursday 5th June	3	Written	Kelly/Palmer	12.00pm - 2.00pm	120min
Subject	Date	Yr	Exam	Room	Time	Duration
2TECH5	Friday 6th June	<mark>4</mark>	Practical	Chiro Centre	8.00am - 12.30pm	All day
1BIOMEC	Friday 6th June	2	Written	Kelly/Palmer	9.30am - 11.00am	90min