| | RESIT EXAMIN | RESIT EXAMINATION TIMETABLE SEMESTER 2, 2022 | | | | | |
|-------------------|-----------------------------|--|----------------|--------------|-------------------|----------|--|
| | | | | | | | |
| | | | | | | | |
| Subject | Date | Yr | Exam | Room | Time | Duration | |
| 2CHIROMAS | Wednesday 30th November | 4 | Viva Voce | Chiro Centre | 9am - 12pm | 3 hours | |
| PROFRISK | Thursday 8th December | 3 | Written | Library | 9.00am- 10.30am | 90mins | |
| IRADPOS | Monday 12th December | 2 | Practical | Chiro Centre | 10.00am - 12.00pm | 2 hours | |
| INEUROBIO | Monday 12th December | 1 | Written | Barnett | 9.00am- 10.30am | 90mins | |
| 1APPANAT | Monday 12th December | 1 | Written | Barnett | 9.00am- 10.30am | 90mins | |
| SPCHIRO1 | Monday 12th December | 3 | Written | Barnett | 9.00am- 10.30am | 90mins | |
| DATUBLE (CO. | 7 1 100 5 | | 144 344 | | 2.00 | 100 | |
| IPATHPHYS2 | Tuesday 13th December | 1 | Written | Barnett | 9.00am- 11.00am | 120mins | |
| CHIROSCI2 | Tuesday 13th December | 1 | Written | Barnett | 9.00am- 10.30am | 90mins | |
| 2DI3 | Tuesday 13th December | 3 | Written - EODD | Barnett | 9.00am- 10.00am | 60mins | |
| 1DI1 | Tuesday 13th December | 2 | Resit | Palmer | 9.00am- 10.00am | 60mins | |
| 2DI3 | Tuesday 13th December | 3 | Resit | Palmer | 10.00am- 11.00am | 60mins | |
| TECHGON | Wednesday 14th December | 2 | Practical | AKO | 9.00am - 10.15am | | |
| PRECHIRO2 | Wednesday 14th December | 2 | Practical | Chiro Centre | 10.30am- 11.30am | | |
| PHIL2 | Wednesday 14th December | 1 | Written | Library | 9.00am- 10.30am | 60mins | |
| | | | | | | | |
| 2TECHEXT | Wednesday 14th December | 3 | Practical | Chiro Centre | 10.00am - 11.00am | | |
| INEURO3 | Thursday 15th December | 2 | Practical | Chiro Centre | 9.30am - 11.00am | | |
| | | | | | | | |
| ITECHUCS1 | To be arranged with leturer | 2 | Practical | AKO | | | |
| ITECH2 | To be arranged with leturer | 1 | Practical | AKO | | | |
| ROF | ТВС | 3 | Practical | Chiro Centre | | | |
| Clinical Mid-Prof | ТВС | 3 | Written | | 9.00am- 11am | 2hours | |